Uthyrning

Välkommen till Immanuelskyrkan! Detta är en byggnad full av liv och rörelse, och förutom att den huseras av fyra olika församlingar så är den även ypperlig för konserter, konferenser, utbildningar samt större evenemang – konsertsalen rymmer upp till 350 personer.

Allt fler konserter har ägt rum i kyrksalen sedan den renoverades till att erbjuda ett högklassigt ljud som kan jämföras med hörsalens i Norrköping. Men det går även utmärkt att använda kyrksalen för konferenser – då kan Vineyard, som står för uthyrning, även erbjuda enklare servering.
Uthyrning sker mot offert. Om du har ytterligare frågor, välkommen att kontakta Daniel Holgersson.

Daniel 2 red
Daniel Holgersson

Ansvarig för uthyrning

KONTAKTA

 

Konsert- och konferenssal
350 platser inklusive läktarplatser. Avancerat ljud- och ljussystem samt möjlighet för bildprojicering. En flygel är placerad bredvid scenen och kan användas vid uthyrning.

 

[rev_slider kyrksalen]

 

Serveringslokal
150 kvm, möblerat med 7 runda bord med 6 platser och 9 rektangulära bord med 7 platser – totalt 105 platser. Rummet kan också möbleras i biosittning för 200 platser. Rummet är utrustat med en mindre scen, projektorduk, projektor samt mixerbord och mikrofoner. Närhet till kök.

 

[rev_slider Församlingsvåning]

 

Studierum
65 kvm, möblerat med stort studiebord 16 platser, 5 mindre bord med 6 platser/bord – totalt 46 platser. Rummet är dessutom utrustat med whiteboard och piano, kan även uppdelas med hjälp av skjutdörr. Närhet till kök.

 

[rev_slider Studierum]

 

UA-31526567-1