Öppen kyrka 4 maj

Vi tackar Gud för vad han gör på måndagar… Idag var vi flera som hade stora förväntningar o det blev en spännande måndag… Två tog emot Jesus som sin Herre, varav en blev fysiskt helad också. Vi fick samtala och be för många människor idag. Representanter från tre muslimska familjer från Syrien kom och vi fick be för en fyraårig flicka i en av dessa familjer som hade cancer, samt för en muslimsk man. En Tiggare blev bättre från sin lunginflammation när vi bad för honom, flera öppnade upp dina hjärtan i samtal och ett par personer önskade att få hjälpa till/praktisera/eller arbeta i kyrkan…. Gud är så god! Vilken kärlek o omsorg han har för alla människor! Vi tackar Gud för detta och fortsätter att be o ha förväntan på vad Gud kommer göra i vår församling och vår stad framöver! Tack för ditt stöd och dina förböner!

UA-31526567-1